Een dag naar Utrecht met vrienden  

Een dag naar Utrecht met vrienden  

3 juli 2020 0 Door Alwin

Het is bijna weekend en samen met mijn vrienden heb ik afgesproken om naar Utrecht te gaan en lekker te gaan shoppen. Even een dagje ertussenuit. Het is handig dat mijn vrienden en ik dezelfde smaak hebben. We gaan altijd naar dezelfde winkels en ook dit keer zijn wij ook zeker van plan om te gaan slagen.

Zaterdagmiddag

Het is erg druk op de jaarbeurs. We hebben er voor gekozen om met de auto te gaan zodat niemand een trein kaartje hoefde te kopen. Dit zou voordeliger zijn. Het was zo druk dat drie van de vijf dichts bij zijnde parkeergarages vol stonden. Het was ook erg mooi weer, dus veel mensen besloten niet naar Hoog Catharijne te gaan, maar naar de binnenstad om lekker een terrasje te pakken.

Eenmaal de auto geparkeerd, liepen we met z’n vijven door de straten van Utrecht. Er stonden zelfs rijen voor bepaalde winkels. Mijn vrienden vroegen aan mij of ik nog iets specifieks nodig had, iets waar ik naar op zoek ben. Ik zei tegen mijn vrienden dat ik een leuk Nike T shirt heren was tegengekomen op internet. Mijn andere vrienden zijn ook gek van Nike. De een wat meer als de ander.

Mijn andere vrienden hebben meer interesse in Tommy Hilfiger. Zo zei een vriend van mij dat hij een leuk Tommy Hilfiger shirt heren was tegengekomen. Hij wilde die misschien als cadeau doen aan zijn vader.

Volhouden

Na twee uur shoppen was het tijd voor een terrasje. Gezellig met de mannen een biertje om even bij te komen. Shoppen is zeker een vak apart. Het aanpassen van kleding kost ook erg veel energie.

Nadat onze energie weer was bijgevuld konden wij er nog even twee uur tegenaan. De ene vriend had vijf kledingtassen en de ander nog maar nul. Hoog tijd dat iedereen zou slagen!

Het laatste uur was ingegaan en iedereen begon al een beetje te slenteren. We waren aardig geslaagd, maar nog niet genoeg. Als je een dag op stap gaat naar een grote stad, is het leuk om met veel tassen thuis te komen. Vaak willen de moeders dan een modeshow om te zien waar wij ons geld aan hadden uitgegeven.

Nadat iedereen was uitgeshopt was het weer tijd om naar de auto te lopen. Het parkeren kosten veel geld, maar split je dat door vijf, valt het best wel mee. Het was een erg gezellige dag en we zijn allemaal erg goed geslaagd. Zo kunnen wij weer even vooruit met onze aankopen.